Jūsu dati — jūsu izvēle
Jūsu pilnā GPS trase tiek glabāta tikai aktivitātei, ar kuru dalāties pa saiti. Strava nekas netiek mainīts, ja to neapstiprināt vai neieslēdzat automātiskos aprakstus. Datus varat eksportēt jebkurā laikā; atslēgšana izdzēš visu.

