Twoje dane, Twoja decyzja
Pełny ślad GPS jest przechowywany tylko dla aktywności, którą udostępniasz linkiem. Nic na Stravie nie jest zmieniane, dopóki tego nie potwierdzisz lub nie włączysz automatycznych opisów. Możesz wyeksportować swoje dane w dowolnej chwili; odłączenie usuwa je wszystkie.

