Datele tale, decizia ta
Traseul tău GPS complet este stocat doar pentru o activitate pe care o distribui prin link. Nimic nu se schimbă în Strava decât dacă confirmi sau activezi descrierile automate. Exportă-ți datele oricând; deconectarea le șterge pe toate.

