Ваші дані — ваш контроль
Повний GPS-трек зберігається лише для активності, якою ви поділилися за посиланням. У Strava нічого не змінюється без вашого підтвердження або ввімкнених автоматичних описів. Експортуйте свої дані будь-коли; відключення видаляє їх усі.

